sunnuntai 16. maaliskuuta 2014

Luokkahuoneet, nähdään viiden kuukauden päästä!

Terveisiä sohvalta, jolla makaan dataamassa, katsomassa elokuvaa ja neulomassa keväthuivia ilman syyllisyydentuntoa: ei tenttejä joihin lukea, ei läksyjä joita paniikissa raapustaa valmiiksi. Voin nimittäin riemukseni kertoa, että lukuvuoden viimeinen koulupäivä on nyt takana! Enää on jäljellä kaksi työssäoppimisjaksoa, ja sitten olen puolessavälissä koulutustani. Ihan hurjaa ajatella, että vuoden päästä olen jo ihan loppusuoralla, suorittamassa näyttöä ja etsimässä vakituista työpaikkaa.

Nopea katsaus viimeiseen viikkoon:


Epätoivoista viime hetken lukemista kesäkukkatenttiin. Läpi se meni, pistettä vaille H2, mutta harmittaa kyllä ihan vietävästi huono arvosana. En tiedä miksi tuohon tenttiin oli niin vaikea lukea, aina minun on ollut vaikea oppia nimiä (sekä kasvien että ihmisten) mutta nuo nimet tuntuivat karkaavan päästäni heti kun ajatus siirtyi johonkin muuhun. No, onneksi tiedän että työharjoittelussa käytännön hommissa ne jää parhaiten mieleen.


Saatiin torstaina tehtäväksi tehdä läjä erilaisia töitä ja tehdä lopuksi itsearviointi. Itsearvioinnin tulos ei varsinaisesti yllätä: hintojen laskeminen, kuitin kirjoittaminen, ruukkuasiat ja paketointi kyllä sujuu, mutta ne helvetin kimput. En tiedä olenko oikeasti niin itsekriittinen etten osaa katsoa omia töitäni vai enkö yksinkertaisesti osaa, mutta... no, niin. Ärsyttää.


Kaksi kukkakioskivuoroa viikossa, oli yllättävän kivaa molemmilla kerroilla! Tykkään tästä kuvasta, vaikka siniä näkyykin todiste että yritin vahingossa leikata peukalooni imupinnan.


Voi SunSpelt raukkoja, tilasivat ison pinkan mainoslehtisiä mutta eivät vaivautuneet oikolukemaan. Makulämyksiä, herraisä. :D


Viimeisen koulupäivän viimeinen kuva. Oi lehmänlannan haju, kohtaamme taas toukokuussa kun tulen koululle työssäoppimaan.

2 kommenttia: